Julkaistu
0 kommenttia

Eräs pääkaupunkiseudulla toimiva joogaohjaaja puhuu Minä Oy Ab:n hyvinvoinnista. Helposti sorrumme ajattelemaan hyvinvoinnilla tarkoitettavan vain liikunnan riittävää määrää arjessamme. Kysymys onkuitenkin paljon kokonaisvaltaisemmasta asiasta: mielen ja kehon yhdistelmästä. Jos mieli voihuonosti, sillä on vaikutus kehon hyvinvointiin – ja päinvastoin.

Minulla on ilo työskennellä yrityksessä, joka panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on juuri päättymässä oleva 6kk hyvinvointihaaste. Haasteen aikana käytiin läpi kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvoinnin elementtejä; mm. unta, ravintoa, liikuntaa, jaksamista. Haasteeseen kuului myös 3 InBody –mittausta, jolla pystyi seuraamaan saavutettuja tuloksia. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut herättää fitnessbuumia koko 200 hengen työyhteisössämme, vaan asettaa henkilökohtaista hyvinvointia tukevia tavoitteita, esim. päivittäinen aamiainen/lounas, arkiliikunnan lisääminen, yöunen lisääminen yms. Pieniä askeleita, joilla on iso vaikutus Minä Oy Ab:lle.

Tavoitteiden asettaminen toimii minulla. Otin vastaan Intense haasteen kesällä, sopivasti mittausten 2. ja 3. väliin, ja pääsin tänään intopiukeana kuulemaan tuloksia. Tulokseni ovat olleet hyvällä tasolla, eikä painonpudotustavoitetta ole ollut, mutta lihasta olisi tietysti mukava saada lisää. Ajattelin tosin, ettei naisella kovasti ehdi lihasta kehittyä kahdessa kuukaudessa. Käytännössä syömiseni ei ole tässä välissä muuttunut, eli tulokset olisivat täysin Intense ansiota. Ja ne tulokset olivat…: paino: 65,2kg (+2kg) (sain jo slaagin, kunnes analysoitiin tuloksia pidemmälle…), rasvamassa 13,2kg (-1kg) ja lihasmassa 28,8kg (+2kg!), fitnessindeksi 82 (ennen 78). Ja tämä kaikki siis 2kk rutistuksen, Intense Challengen, ansiosta. Wuhuu!

Tavoitteiden asettaminen toimii minulla ja Intensen suoritettuani lähdin heti mukaan SaunaDetoxiin. Nyt on aika helliä myös mieltä ja keskittyä kunnolla kehon palautumiseen treenien välillä, sekä arjessa yleisestikin.

Erään MoveIt –ohjaajan sanoin ”seinän läpi” meneminen onnistuu, kun sen tekee hyvällä fiiliksellä, mahtavassa porukassa. Kiitos MoveIt Team!

Terkuin,

Miia